Coinstar breidt zijn Coinme Bitcoin-automaten uit tot 40 staten in de VS.

Muntkiosken zijn gelijkmatig verdeeld en momenteel toegankelijk voor ongeveer 90% van de Amerikaanse bevolking.

Supermarkt kiosk bedrijf, Coinstar heeft aangekondigd het bereik van haar Bitcoin ATM’s powered by Coinme te hebben uitgebreid naar ongeveer 40 staten in de VS. Bovendien zijn de Coinme ATM’s nu 5000 in de verschillende Coinstar kiosken. Volgens de Chief Executive van Coinme Neil Bergquist heeft bijna 25% van de totale Coinstar kiosk vloot nu toegang tot de Bitcoin pinautomaten.

In zijn verklaring is de Coinstar kiosk gelijkmatig verdeeld en momenteel toegankelijk voor ongeveer 90% van de Amerikaanse bevolking. “Dus de collectieve mogelijkheid hier is om de meerderheid van de Amerikaanse bevolking toegang te geven tot digitale valuta”, aldus Bergquist.

Coinme heeft enorme vooruitgang geboekt sinds het tweede kwartaal van het jaar en heeft zijn locatie sinds maart met 65% uitgebreid, zoals Bergquist beweert. Een aantal van de gunstige locaties omvatten Maryland, New Mexico, Ohio, Georgia, Nevada, Delaware en Rhode Island. Zoals verwacht was de uitbreiding van de Bitcoin-automaten te danken aan de toename van het gebruik van de bestaande pinautomaten. Sinds eind februari is het volume van hun Bitcoin-transacties in de verschillende kiosken met ongeveer 40% gestegen. Ook werd bijna de helft van de transacties gefaciliteerd door nieuwkomers, zoals de Chief Executive heeft onthuld.

De stijging van het transactievolume hield grotendeels verband met het voordeel dat werd behaald tijdens de lockdown, aangezien zij de enige concrete vestiging bleven die voor de consument openstond. De Bitcoin-automaten waren gevestigd in supermarkten en apotheken. Het leverde veel voordelen op door het feit dat apothekers en supermarkten tijdens de lockdown in één keer mochten opereren.

Paul Veradittakit, Pantera Partner toonde zijn interesse in de uitbreiding van de pinautomaten van Coinme. Hij onthulde dat het mensen zal aanspreken die weten over Bitcoin en ATM, maar het ingewikkeld vinden om een rekening te openen met een beurs, evenals mensen die nieuwsgierig zijn naar Bitcoin. Hij zei dat dit een perfect idee is om Bitcoin bij de mainstream gebruiker te krijgen, ondanks de uitdaging van technologische hindernissen onder sommige mensen.

Bergquist onthulde dat ze zich niet alleen op de VS willen richten, maar ook op Latijns-Amerika. Ze zijn van plan om de geaccumuleerde winst te gebruiken om hun activiteiten in de regio uit te breiden. Ook bouwen ze een uitwisselings-API, dit betekent dat Bitcoin Code kan worden gekocht op elk compatibel apparaat in Latijns-Amerika. Dit kan gedaan worden in Kiosken, Merchants en PoS. Veradittakit voegde eraan toe dat Coinme de modus wil zijn waarmee het idee om geld naadloos over de wereld te laten bewegen, wordt bereikt.

Coinstar is een cryptocurrency financiële dienst die het makkelijker maakt voor mensen om gemakkelijk cryptocurrency te kopen van geselecteerde locaties. Het werkt door in de eerste plaats papiergeld in te voeren in hun US-dollar papiergeld acceptor om een voucher te verkrijgen met een BTC inwisselcode om het op hun platform te claimen.

Bitcoin heeft een lange weg afgelegd tot een punt waarop het heel gemakkelijk is geworden om er toegang toe te krijgen. De toenemende innovaties die de adoptie van het digitale goed stimuleren, geven een positief beeld van de toekomst van het digitale goed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Funky Blog by Crimson Themes.