Ethereumpriserne rives til $ 585, når indsatsen når 55%

Ethereumpriserne rives til $ 585, når indsatsen når 55%

Ethereum-priserne har været en tåre i weekenden og steg over 15% for at nå et højdepunkt på 30 måneder på $ 585 under morgenens asiatiske handelssession.

Mens Bitcoin kort døbte med $ 19k på lørdag, fandt den modstand der og har trukket sig tilbage et par procent til midten af ​​$ 18k-området. Ethereum har på den anden side holdt fremdriften og kørt Bitcoin Bank til sin højeste pris siden juni 2018.

De grønne stearinlys til Ethereum fortsætter bare med at komme, da det steg fra lidt over $ 500 lørdag morgen til top ud på $ 585 mandag morgen.

I løbet af de sidste syv dage har Ethereum skruet ned 26% fra omkring $ 460 denne gang sidste mandag. Siden begyndelsen af ​​året har ETH steget 350% bedre end sin storebror Bitcoin, som kun har gjort omkring 150% ved sammenligning.

Ethereum-pris

Handlende og analytikere, som den populære Josh Rager, ser på det næste niveau af modstand, der vises på det langsigtede ugentlige diagram ved lukninger omkring $ 620-niveauet.

Ved modstand på højere tidsrammer – en reel udfordring er at bryde og holde over $ 570

Det næste mål derfra dagligt / ugentligt ville være $ 618

Ethereum bliver nødt til at opretholde noget skøre momentum for at ramme det uden en tilbagetrækning først

Holder spotpositioner her pic.twitter.com/dL8RCKShIx

– Josh Rager 📈 (@Josh_Rager) 22. november 2020

Kollegahandler ‘IncomeSharks’ mener, at rallyet måske løber tør for damp og går mod en tilbagetrækning.

”4 timers kort ligner beslutningstid. Dette ligner en bearish div på OBV, men hvis dette går i stykker, annullerer det et ret vigtigt luk, som jeg ser på. “

Det umiddelbare tilbagetrækningsområde er $ 560, men yderligere ulemper kan se aktivets fald til $ 520 med meget mere support til $ 510.

Staking over halvvejs der

Meget af dette momentum kommer fra opbygningen til lanceringen af ​​ETH 2.0, proof-of-stake konsensusmekanisme med Beacon Chain. Tidlig indsats har ikke været så frugtbar, men en nylig stigning har ført det beløb, der er sat indtil videre, til 55% af målet ifølge ETH 2.0 Launchpad.

Denne milepæl betyder, at der nu er 291.352 ETH, der er værd $ 187 millioner dollars til dagens priser, der allerede er sat med 231.936 tilbage.

Spartan Group-partner Kelvin ‘Spartan Black’ Koh har observeret, at prisen på ETH meget vel kan stige højere jo tættere på de 100%, den samlede indsats bliver.

Jo tættere vi kommer på 100% af 524K tærsklen, jo højere er prisen på $ ETH … pic.twitter.com/NO3uCVLoJU

– SpartanBlack (@ SpartanBlack_1) 23. november 2020

I øjeblikket ser tingene sandsynligvis ikke ud til at opfylde den foreslåede dato den 1. december, da det samlede antal skal være på plads en uge før oprindelsen, som er den 24. november.

Hvis det kommer inden udgangen af ​​måneden, kan en lancering i midten af ​​december muligvis være mulig, hvilket sandsynligvis vil resultere i en meget glad ferieperiode for Ethereum-indehavere.

Proudly powered by WordPress | Theme: Funky Blog by Crimson Themes.