Investor Influx kunne presse Bitcoin til $ 500.000: Winklevoss Twins

Etter å ha mistet dampen fra et møte i forrige uke, er Bitcoin oppe og sparker enda en gang. Eiendelen brøt allerede sin heltid tidligere denne uken, men den har ikke helt stabilisert seg.

På baksiden av denne imponerende ytelsen har flere Bitcoin-talsmenn fortsatt å snakke eiendelen opp.

Gull er ingen kamp for BTC

De siste som ble med i rekkene er Tyler og Cameron Winklevoss. Tvillingene, kjent for sin historie med Facebook, driver også Gemini Foundation. Når de snakket med CNBC tidligere denne uken, spådde de at Bitcoin ville sveve til $ 500.000, og til slutt overgå gull som den globale reserve eiendelen.

Brødrene pumpet Bitcoin betydelig i intervjuet, og pekte på at BTC overgikk sin heltid. Forklare årsaken til rallyet, påpekte Cameron at flere investorer har flyttet inn i krypto etter å ha innsett at BTC er den beste sikringen mot inflasjon.

Cameron påpekte at denne tilstrømningen av investorer gir en mulighet for en asymmetrisk avkastning i størrelsesorden 25 til 40 ganger. For øyeblikket gir ingen andre eiendeler slike avkastninger. Tyler la til:

”Vår avhandling er at bitcoin er gull 2.0, at det vil forstyrre gull, og hvis det gjør det, må det ha en markedsverdi på 9 billioner, så vi tror det kan koste en dag til $ 500 000 dollar i Bitcoin. Så for $ 18 000 bitcoin er det et hold, eller i det minste hvis du ikke har noen, er det en kjøpsmulighet fordi vi tror det er 25 ganger herfra. ”

Tyler påpekte også at Bitcoin kunne se mer betydelige gevinster hvis de ble brukt som en form for valuta. Mens eiendelen gjør sakte fremgang i denne forbindelse, utelukket han ikke muligheten for at dette skulle skje.

Gold Enthusiast er enig i at Bitcoin kommer

Sammenligningene mellom Bitcoin og gull har vært omfattende de siste ukene. Bitcoin-talsmenn har pekt på økningen i investorer som en mulig årsak til at eiendelen til slutt kan overgå gull, mens gullfeil fortsatt ser Bitcoin som en boble som snart vil dukke opp. Men ting endrer seg sakte.

Noen gullentusiaster begynner å se lyset. I forrige uke fortalte Dan Tapiero, grunnleggeren av Gold Bullion International, Morgan Creek Digital medstifter Antony Pompliano at Bitcoin faktisk er på rask vei til en prispinne på $ 500.000.

Tepiero fremhevet at gull kunne slå $ 4000-prisen de neste fem årene i sin prognose. Imidlertid vil Bitcoin sannsynligvis være et sted i regionen $ 300.000 og $ 500.000.

Takket være tilstrømningen av institusjonelle investorer i år, har Bitcoins markedsverdi vokst, og dette burde se at enda flere institusjoner føler seg komfortable med den ledende kryptovalutaen.

Tapiero mener også at Bitcoin er mer funksjonelt enn gull. Mens gull bare fungerer som en butikk av verdi, er førstnevnte et helt nettverk som støtter funksjoner som utvekslingsmiddel og regningsenhet. Med flere spillere som forbedrer Bitcoins funksjonalitet for investorer, kan Bitcoin til slutt overgå gull.

Mens Tapiero råder at investorer opprettholder diversifiserte porteføljer, erkjente han Bitcoins overlegenhet.

Proudly powered by WordPress | Theme: Funky Blog by Crimson Themes.